Pedagoglarning oʼz- oʼzini refleksiv takomillashtirish sharoitlari - Zarmasov Sherzod (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Maqolada pedagoglarning oʼz-oʼzini refleksiv takomillashtirish sharoitlari tahliliy jihatdan yoritilgan.