KO’KALAMZORLASHTIRISHDA EKILADIGAN O’SIMLIKLARNING CHANG USHLASH QOBILIYATI. - Matkarimov Nizomjon Baxtiyorovich; Sadullayeva Ziyoda Zokir qizi (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada shaharlarni ko’kalamzorlashtirish maqsadida ekiladigan manzarali daraxtlarning chang ushlash qobiliyatini aniqlash ishlari tajriba va laboratoriya sharoitida bajarilgan ilmiy tadqiqotlarning natijalari asosida ma’lumotlar keltirilgan.