Kasbiy psixologik tashxisning samarali metodlari - Maxmudova I. M; Dexkambayeva Z.A. (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Kasbiy psixologiyada tashhisning samarali metodlari kasbga yo‘naltirishda hamda mehnat bozori sifatini oshirishda katta ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqola kasbga yo‘naltirish, kasbga yo‘naltirishda kasbiy psixologik tashxisning asosiy usullari haqida.