OʻZBEKISTONDA YETISHIB CHIQQAN HUNARMANDLAR - Dusyoro , Maftuna (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu tezisda, mustaqillik davridan boshlab hunarmandchilikning rivojlanishi, mahalliy hunarmandlarimizning faoliyati hamda hunarmandlar haqida ma’lumotlar eltirib o’tildi.