Quyi Amudaryo tabiatining ekoturistik jihatlari - G'aniyeva , Shaxnoza (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada quyi Amudaryo mintaqasining tabiiy sharoitining o’ziga xos xususiyatlari va uning ekoturizmni rivojlantirishdagi ahamiyati ko’rsatilib, kelajakda hududda ekoturizm salohiyatini oshirish va sayyohlar oqimini ko`’aytirish bo`yicha tavsiyalar berilgan.