O‘QUVCHILARDA MEDIASAVODXONLIK KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH MAZMUNI VA AHAMIYATI - Usanova , Mahfuza (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Hozir davr ta’limida mediasavodxonlikning keng yoyilishini, tahlil etilishini, kelib chiqadigan natijasida tilimizga kirib kelayotgan tushunchalarni, ya’ni mediasavodxonlik, mediata’lim, mediani o‘rganish va boshqalanir bir- biri bilan bog‘liqlik jaryonlar mazmuni yoritib berilgan.