Loyihaviy moliyalashtirishda tijorat banklarida raqobatni oshirish yo‘llari - Tursunova , Shaxnoza (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada tijorat banklarida loyihaviy moliyalashtirish jarayonida raqobatni takomillashtirishga doir muhim masalalar o‘rganilgan.