Tasviriy san’at darslarida milliy madaniy merosdan foydalanishning pedagogik ahamiyati - Raxmonova Mahliyo Zoir qizi (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tasviriy san’at ta’limida milliy madaniy merosdan foydalanishning pedagogik ahamiyati tahlil qilinadi. O‘quvchilarda estetik didni rivojlantirish, ijodiy fikrlashni shakllantirish va milliy qadriyatlarni anglash yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Shu bilan birga, darslarda zamonaviy pedagogik yondashuvlar va texnologiyalar bilan milliy meros elementlarini integratsiyalashning samarali usullari taqdim etiladi.