Tasviriy san’at pedagogikasida interdisciplinar va kreativ yondashuvlarning pedagogik samaradorligi - Kamolova E’zoza Iskandar qizi (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada tasviriy san’at ta’limida interdisciplinar va kreativ yondashuvlarning pedagogik ahamiyati tahlil qilinadi. Shovdirov S. A. va boshqa zamonaviy tadqiqotchilarning ishlariga tayangan holda, maqolada o‘quvchilarning badiiy savodxonligi va ijodiy kompetensiyalarini rivojlantirishda interfaol metodlar, loyiha asosida ta’lim va fanlararo integratsiyaning samarali usullari ko‘rsatiladi.