GINEKOLOGIK JARROHLIK AMALIYOTIDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Najmutdinova Dilbar Kamaritdinovna; Rahmonova Umida Tohir qizi; Abdumannonova Xidoyatxon G‘anisher qizi (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Ginekologik jarrohlikda innovatsion yondashuvlar jarayonni xavfsiz, samarali va minimal invaziv qilishga imkon beradi. Mazkur maqolada minimal invaziv jarrohlik, laparoskopiya, robotik operatsiyalar, yangi jarrohlik asbob-uskunalari va postoperatsion tiklanishni tezlashtiruvchi texnologiyalar tahlil qilinadi. Shuningdek, innovatsion yondashuvlarning ona salomatligi va reproduktiv