“San’at ta’limida talabalar ijodiy qobiliyatini rivojlantirishda zamonaviy pedagogik yondashuvlar - Muzafarova Sanobar Murodullayevna (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada san’at ta’limida talabalar ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishda zamonaviy pedagogik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada interfaol darslar, loyiha asosida mashg‘ulotlar va raqamli texnologiyalar talabalarning ijodiy tafakkurini, kompozitsion fikrlashini va estetik qaror qabul qilish qobiliyatini rivojlantirishdagi roli yoritilgan. Shuningdek, pedagogik metodikalar va qo‘llaniladigan vositalar talabalarning ijodiy faoliyatini rag‘batlantirishda qanday samarali ishlashi ko‘rsatib berilgan.